Kuchynské rady a tipy
Viete, ako správne zamraziť jahody?
V sezóne sú jahody najlepšie, ale keď ich je naraz veľa a všetky sa hneď nepojedia, je dobré ich ešte čerstvé spracovať. Perfektné je mať ich v zásobe v mrazničke.
03:23
Jahodové tiramisu
Bez vajec a tentokrát aj bez kávy, len s poriadnou porciou ľahučkého krému, čerstvými jahodami a piškótami.
01:10
Chrumkavé mini zemiakové placky
Využite varené zemiaky na tieto vynikajúce mini placky. Budú skvelé len tak na chrumkanie alebo ako príloha k mäsu a šalátu.
01:04
Kôprová omáčka
Pre všetkých, čo milujú chuť kôpru, tu máme perfektný recept na vynikajúcu kôprovú omáčku. Bude dokonalá len tak so zemiakmi, ale aj s vareným či pečeným mäsom alebo s volským okom.