Fit s Viktorom 8: Koľkokrát jesť a prečo?

Jeme veľa a jeme často. Viktor vysvetlí, prečo je to zle a tiež poradí, ako jesť, aby sme boli zdraví, štíhli a spokojní.

Králik s gaštanmi podľa Nory Beňačkovej

Známa hlásateľka Nora Beňačková pripravuje veľmi chutný recept zo zdravého králičieho mäsa. V netradičnej kombinácii s gaštanmi poteší aj tých najväčších gurmánov a osloví aj tých, ktorí preferujú zdravú stravu, vhodnú aj pre deti.

Nepečený cheesecake s arašidovým maslom

Jednoduchý cheesecake, ktorý netreba piecť. Jediné, čo potrebujete vedieť, je dobre miešať.

Zelerový šalát

Svieži strúhaný zeler s mrkvou, majonézou a kyslou smotanou.




Celebrity s Varechou

  Ďalšie »
Ryžové rezance s krevetami podľa Evy Černej

Energická Eva Černá s nadšením pripravuje recept z ingrediencií, pred ktorými máme často rešpekt. S ňou sa báť nemusíte a určite si trúfnite aj na krevety, kokosové mlieko či ryžové rezance.

Kuracie prsia v perinke podľa Paľa Drapáka

Láskavé varenie v spoločnosti Paľa Drapáka a jeho manželky Janette, v rámci ďalšej časti seriálu Celebrity s Varechou, prináša lahodné Kuracie prsia v perinke. Pridajte sa k nim.

Zelerová nátierka podľa Andyho Winsona

Ľuďom pomáha vyše 20 rokov svojimi radami, ako dosiahnuť výnimočné výsledky, píše knihy a v ďalšej časti seriálu Celebrity s Varechou ukáže, že aj príprava jedla mu nie je cudzia. Mentálny kouč osobnostného rozvoja Andy Winson a jeho zelerová nátierka. Je rovnako dobrá, ako jeho rady.

Panenka v slaninke podľa Romana Voláka

Bojové umenie v kuchyni nastane, keď varí majster sveta v karate Roman Volák. Panenka v kimone alebo slovenské sushi, batatové hranolky a uhorkový šalát - hotové karate na tanieri.