Cuketové takmer RAW špagety

tvvarecha - fotkaTV Varecha, 24. apríla 2019     Dĺžka videa: 1 minúta 21 sekúnd.

Foto a video: TV Varecha

Jednoduchý zdravý recept na takmer raw špagety

Suroviny

1 ks mladá
5 strúčikov
1 ks
2 ks
30 g
1 hrsť (mix)
2 - 3 streky
 čerstvé

Postup

  1. 1

    Na panvici si zahrejeme olivový olej a pridáme nakrájaný cesnak, kapiu, paradajky a nastrúhané špagety z cukety. Nedusíme, nepražíme, iba minútku vlastne prehrejeme, pre ten pocit že to nie je úplne surové. Údený losos to krásne osolil, takže jediné ochucovadlo je šplech extra panenského olivového oleja na povrch šalátových lístkov, na ktorých toto jedlo podávame. Ozdobíme čerstvými bylinkami, najlepšie aj s kvietkami a hotovo. Bleskové jedlo je na svete.




Diskusia k pôvodnému textovému receptu

Komentáre k receptu
Vymazať
Cuketové špagety do salátu jsou pecka! Já je dělám jen jako přílohu k masu rest na másle. Tak teď půjdou do salátu. Lososa s dovolením vynechám, rybou kazit salát nebudu (s usmevem prosim)
1x ilusa
Vymazať
Fajn kombinace, prohřátí mi vyhovuje. Díky za receptík!!
Vymazať
Použila jsem svoji verzi salatu a dodala ty julienne cukiny a kapii podle tebe. Hodila se křepelčí vajíčka. Byl i polníček a srdíčka salátová a čerstvé nakládačky. samozřejmě rajské. Ta cukina je opravdu skvělá v tom salátu, to se ti povedlo, zas inovace mých salátu, díky!! 5*


Vymazať
@Maska10 (29.6.2016 23:37)

Špagety sa strúhajú takou špeci škrabkou na špagety, tescoma má aj tri druhy, ktorý ti sadne do ruky, moja stála cca 3€, nastrúhaš zo všelijakej zeleniny.