Indická nátierka

tvvarecha - fotkaTV Varecha, 29. októbra 2019     Dĺžka videa: 0 minút 41 sekúnd.

Foto a video: TV Varecha

Rýchly recept, ktorý poteší milovníkov indického karí. Z tejto tradičnej orientálnej zmesi si pripravíte chutnú pomazánku. Video je pripravené podľa receptu od @siuuu.

Suroviny

100 g neochutená (alebo iná alternatíva)
1 ČL
2 strúčiky
1/4 ČL
1/4 ČL
podľa chuti
podľa chuti
1 ČL
1 ČL

Postup

  1. 1

    Všetky suroviny vymiešame do hladkého krému. Podávame s pečivom podľa vlastného výberu.




Diskusia k pôvodnému textovému receptu

Komentáre k receptu
Vymazať
používateľ nemá avatar
plk
No boooze, preco indicka... ? Ciganska pecienka tiez nie je z Cigana. A Francuzi o (slovenskych) francuzskych zemiakoch v zivote nepoculi, nieto este aby pochadzali z Francuzska.
1x siuuu
Vymazať
Indickou som ju nazvala pre seba práve preto, že tam ide kari, kokosové mlieko, kurkuma, ktoré sú typické pre indickú kuchyňu - ako píše @plk - cigánska nie je z cigáňa a francúzke zemiaky nie sú z Francúzska, a určite je kopec receptov, ktorých názov nesúvisí s krajinou pôvodu ;-) Ďakujem TV Varecha, že si vybrala práve môj receptík ;-)
Vymazať
používateľ nemá avatar
plk
siuuu - Vy ste zrejme nie spravne pochopili moj prispevok. To bolo na Vasu obranu... Totiz - podla mna - je na fantazii kazdeho kuchara ako nazve svoj novy vytvor. Ked dam do bryndzovych halusiek so slaninou cokoladu a smotanu a nazvem to "slovenska stracciatella", preco by ten nazov mal niekto zhadzovat? Mimochodom - Vas recept je vyskusany na mojom "mlsnom" potomkovi. Len som miesto kokosoveho mlieka (nemam rad nic kokosove) "cvrnkol" trochu slahackovej smotany. A ze... "tatko mnam!, sprav aj nabuduce". Takze aspon za mna - OK. A davajte nadalej nazvy podla svojej fantazie.