Nátierka z tofu

tvvarecha - fotkaTV Varecha, 21. mája 2019     Dĺžka videa: 0 minút 48 sekúnd.

Foto a video: TV Varecha

Jednoduchý recept na nátierku

Postup

  1. 1

    Do misky vytlačíme syr z čerievka, pridáme nastrúhaný tofu syr, maslo, horčicu a koreniny. Všetko dobre premiešame, prípadne rozmixujeme ponorným mixérom. Nakoniec pridáme na koliečka nakrájanú jarnú cibuľku aj s vňaťou.

  2. 2

    Kto má rád pikantné, pridá čili papričku ... :)




Diskusia k pôvodnému textovému receptu

Komentáre k receptu
Vymazať
mám rada tofu, hlavne údené, tiež s neho robím rôzne pomazánky, náhtadu tatarskej omáčky, pridávam do jedla .
vyskúšam aj túto
Vymazať
receptik ma potesil,skoda ,ze je tam taveny syr,dcera je vegetarianka s alergiou na laktozu,da sa niecim nahradit?
Vymazať
Určite sa dá nahradiť neúdeným a ochutiť napríklad kremžskou horčicou, alebo tatarskou omáčkou, alebo podľa momentálnej chuti. @lubjak : chcela som ti poradiť maslo, ale aj tam je laktóza ... ale zemiaky uvarené v šupke a najemno nastrúhané by mohli byť, nie? vidíš, aj ja skúsim ... bude inovácia :)
Vymazať
lubjak použi tavenýr, ten je ako normálny syr, ale je zo sóje a namiesto masla ten alsan, ktorý som tu už spomínala, chutí ako normálne maslo, ale tie zemiaky je dobrý nápad, musí to byť mňam :-)
Vymazať
ahojte, v prvom rade chcem poznamenať, že neúdené tofu je nevýrazné a úplne zmení chuť pomazánky. Ja ale robím tofu pomazánke bez syru ,ale dávam strúhanú mrkvu ,trošku celéru, strúhanú kyslú uhorku , horčicu a môžeš pridať natvrdo uvarené vajce. Je to ľahké a nemáš tam laktózu.Inak aj tie zemiaky je dobrý nápad, vyskúšam